Toont alle 4 resultaten

PubQuizzen

PubQuiz Juli 2020

24,9542,95 or ( 5 Credits - 10 Credits )

De PubQuiz van juli 2020 zit barstens vol leuke en spannende vragen! Inclusief een videoronde en een muziekronde! 100% feest gegarandeerd. Dit is een PubQuiz met vragen die over het algemeen goed te doen zijn, maar wel even over nagedacht moet worden. Voor iemand die gewoon een keer lekker wil PubQuizzen, is dit de perfecte PubQuiz om te spelen. Wel is het mogelijk om het aantal vragen te kiezen. Je kan kiezen tussen 50 vragen, 70 vragen en 100 vragen.

Nieuw

Teambuilding

De Chanteur

42,95 (of 10 Credits)

Gebaseerd op het bekende TV spel: Wie Is De Mol? In De Chanteur spelen jullie als team en moeten jullie zo veel mogelijk geld verdienen voor de pot. Er schuilt één Chanteur onder jullie. Door middel van goed opletten tijdens opdrachten, moet je vragen beantwoorden over het doen en laten van de Chanteur.

Nieuw
42,95

De PubQuiz van september 2020 zit barstens vol leuke en spannende vragen! Inclusief een videoronde en een muziekronde! 100% feest gegarandeerd. Dit is een PubQuiz met vragen die over het algemeen goed te doen zijn, maar wel even over nagedacht moet worden. Voor iemand die gewoon een keer lekker wil PubQuizzen, is dit de perfecte PubQuiz om te spelen.

Nieuw

Teambuilding

De Dubbele Moord

36,95

De Dubbele Moord is een Moord Mysterie en een Escape Room in één om met collega's te spelen in teams van 3 tot 6 personen! Kan jij samen met je team de dader of daders vinden op deze Dubbele Moord? Maak gebruik van de beschikbare documenten, het intranet van Romsterdam Oost, los de puzzels op en pak de dader of daders!